Bjørndalåsen - tomannsboliger

Sande i vestfold

Bjørndalåsen - tomannsboliger

Bjørndalåsen - 4 halvpart tomannsboliger i moderne og tidsriktig stil - 3/4 soverom - 2 bad - Rett ved skogkanten.
Primærrom
110.6
Bruksareal
122.2
Eiendomstype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Daglig leder
Morten Liavaag
Eiendomsmegler
Katrine Sunde

Kjøpesum og omkostninger

Pris fra
5 190 000,-
til
5 690 000,-
Eksempel basert på enhetsnummer 1
Pris
5 690 000,-
Totalpris ekskl. omkostninger
5 690 000,-
25 000,-
Dokumentavgift
200,-
Pantattest kjøper
1 500,-
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (prosjekt)
585,-
Tingl.gebyr pantedokument
585,-
Tingl.gebyr skjøte
Omkostninger totalt
27 870,-
Totalpris inkl. omkostninger
5 717 870,-

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Plantegning

Informasjon om eiendommen

Oppdragsansvarlig
Liavaag Eiendom AS / Morten Liavaag
Selger/Utbygger
Bjørndalåsen Bolig AS v. Georg Orvedal
Betegnelse
Gnr. 424 Bnr. 3 i Holmestrand kommune
Byggeår
2023
Hjemmeside
Se boligvelger på: www.bjorndalaasen.no
Presentasjon Bjørndalåsen - tomannsboliger
Oppe i åsen over Nordre Jarlsberg Brygge i Sande skal det som skal bli et solrikt og attraktivt nabolag med kort avstand til skoler, barnehager, butikker, sjøen og naturen. Her skal det bygges nye hjem med 9 eneboliger og 4 halvpart tomannsboliger. Med skogen som nærmeste nabo får du friluftsliv på førsteklasse. Turstier, løyper og fiskevann ligger og venter på å bli oppdaget. Tar du sykkelen er du ved sjøen med badestrender på få minutter.

Tomannsboligene leveres nøkkelferdig som inneholder bla. en romslig hall, to lekre bad, vaskerom, stue og kjøkken i åpen løsning, og valget om tre til fire soverom, eller en ekstra tv-stue som er perfekt for barnefamilier. Boligene leveres med tidsriktig og moderne fasader. Garasjer leveres mot tillegg.  Estimert overlevering er ca. 9 måneder etter igangsettingstillatelsen er gitt.

Hvorfor kjøpe nytt:
- Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Boligene er tegnet av Arkitekt Firmaet Dakark AS en del av Byggmann Gruppen. Byggherre er Bjørndalsåsen Bolig AS og totalentreprenøren er Eurotec Entreprenør AS en solid håndtverkerbedrift som og har høy kompetanse innen tømreroppdrag både til privat og offentlig sektor.
Beliggenhet
Prosjektet ligger i det som skal bli et attraktivt og barnevennlig boligområde i Bjørndalåsen. Området ligger nært Sande sentrum og i gangavstand til Nordre Jarlsberg Brygge. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Videre er det kort vei til marka, samt lekeplass, fotballbane, idrettshaller, treningssenter, golfbane, tennisanlegg og badeplass.

Kommunen har en rik satsing på idrett og huser flere idrettshaller. Ved Lersbrygga ligger et flott friidrettsanlegg hvor det også arrangeres større stevner. Friidrettsklubben har blitt en av Norges beste på juniorsiden. Vinterstid kjøres det opp skiløype her når det er nok snø. Ellers finnes gode lysløyper ved Sandehallen, der Sandes håndballklubb holder til. I tillegg er ny flerbrukshall ved Selvik skole tatt i bruk.

Sande, den urbane landsby, har store skogsområder som innbyr til rekreasjon på helårsbasis i både Vestskogen og Østskogen. Vestskogen har egen lysløype, samt ca 6 mil skiløyper når alt er oppkjørt. Vestskogen er en av de mest snørike områdene på Østlandet. Kyststien i Vestfold byr på kilometervis med turterreng i flotte skjærgårdsomgivelser. Ut i fjorden ligger idylliske øyer på rekke og rad med bl.a. Kommersøya, Langøya, Killingholmen og Bjerkøya, som byr på fine badeplasser og fredet natur.

Nordre Jarlsberg brygge har nyere sandstrand og en meget populær badepark på hele 6 dekar. Her er det mulighet for båtplass. Med båt er det også kort vei til indre og ytre Oslofjord, samt Tønsberg, Tjøme, Hankø, eller nærliggende Holmsbu og vakre Mølen.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop som kun ligger 300 meter unna, for øvrig finner man også Kiwi, Rema 1000 og Meny i området. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Sande sentrum og Sandesenteret et variert utvalg av butikker. Det er også kort vei til Holmestrand og Drammen med alt av bymessige fasiliteter og tilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Brekkebakken. Fra Sande sentrum tar toget deg videre innover mot Drammen og Oslo. Ved å benytte bil tar det ca. 15 min til Holmestrand, 20 min til Drammen, 35 min til Tønsberg og 47 min til Oslo S.

Eiendommen ligger ca. 2,8 km fra Selvik barneskole og ca. 4,7 km fra Sande ungdomsskole. Nærmeste videregående skole er Sande Videregående som ligger ca. 2,5 km unna. Kommunen har et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bebyggelse

Tomannsboligene
Boligene er vertikaldelte tomannsboliger som er perfekt for det skårende terrenget. I første etasje får man tre soverom, romslig hall med plass til garderobeløsning, bad, sportsbod/vaskerom og innvendig bod for god lagringsplass. I andre etasje er det vindfang fra gårdsplass, moderne åpen løsning med stue og kjøkken, bad og ekstra soverom/TV-stue. Fra kjøkkenet har du tilgang til en stor veranda på nesten 20 kvm hvor man kan nyte herlig solforhold.
Oppvarming
Vi leverer en effektiv og smart varmepumpeløsning for å minimere energibehovet til romoppvarming og varmtvann. Varmepumpen er koblet til internett med tilgang til kommende døgns strømpriser, og kan automatisk legge driften til de timene hvor strømprisene er lavest og redusere energibruken når strømprisen er høy. Varmepumpen kan styres etter værvarslet og den kan lære seg å varme opp varmtvann etter ett forbruksmønster.

Vi tilrettelegger for tilvalgs løsninger som vil gi deg ENOVA støtte. For eksempel for solceller, som når det produseres strøm fra solceller på taket nok til å drifte varmepumpen, kan man velge å lagre ekstra energi i varmesystem og i varmtvannstanken. På denne måten får man nyttiggjort mest mulig av den egenproduserte strømmen fra solcellene, og redusere behovet for kjøpt energi.
Parkering / Garasje
Carport kan leveres mot pristillegg.
Adkomst
Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Interessert i eiendommen?

Når du er på boligjakt trenger du kanskje også å avklare verdien på boligen du har i dag?

Eiendom

Offentlige forhold

Økonomi

Finansiering
Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.
Totale kostnader
5 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
25 000,- (Dokumentavgift)
585,- (Tinglysningsgebyr skjøte)
585,- (Tinglysningsgebyr pantedokument)
199,50 (Pantattest kjøper)

26 369,50 (Omkostninger totalt)

5 216 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Diverse

Sikkerhetsstillelse
Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Øvrige kjøpsforhold

Solgt ihht bustadoppføringsloven
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.
Garantier
Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.
Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.
Budgiving
Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.
Drammen
Ansvarlig megler

Morten Liavaag

Eiendomsmegler / Daglig leder
Lagre visittkort

Kontorinformasjon

Juridisk navn Liavaag Eiendom ASOrganisasjonsnummer 993479470Besøksadressse Besøksadresse Nedre Storgate 19Tlf 40 00 23 28Kontorets hjemmeside

Gode råd til deg som er på boligjakt

1. Før boligjakten starter
Før boligjakten starter, bør du ha gjort deg opp en formening om hvor du vil bo, hvor lagt du kan strekke deg økonomisk og hvilke krav eller ønsker du har til boligen. Hold fast ved dine vurderinger, også om budrunden blir hektisk. Ikke alle av oss får alle ønsker oppfylt når vi handler bolig. Du bør derfor prioritere ønskene; Er terrasse viktigere enn garasjeplass? Er peis viktigere enn et ekstra baderom?
2. Møt forberedt på visning
Innhent salgsoppgave og boligsalgsrapport på forhånd, og les nøye gjennom denne informasjonen før visningen. Notèr gjerne ned spørsmål du ønsker å stille megler og selger, slik at spørsmålene dine ikke går i glemmeboken. Er det utstedt ferdigattest på boligen? Er alle P-rom godkjent for varig opphold? Vent med å legge inn bud til du har fått svar på spørsmålene.
3. Gjør deg kjent i området der eiendommen ligger
Gjør deg kjent i området der eiendommen ligger, slik at du finner ut om det er langt til skole, barnehave, offentlig kommunikasjon, matbutikk mm. Sett deg videre godt inn i eventuelle vedtekter og husordensregler som gjelder for den boligen du kanskje skal kjøpe. Er det tillatt å leie ut? Er det lov å flytte inn med kjæledyr?
4. Finansiering
Finn ut hvor grensen går for hva du kan finansiere, og sett en klar grense for hvor høyt du kan by. Ikke legg inn bud uten at du er sikker på at du har finansieringen i orden! Husk at du, ved siden av å betjene lån og eventuelle fellesutgifter, også har løpende utgifter til forsikring, mat, klær, oppvarming, barnehave, reiseutgifter m.v. Du bør også avsette et beløp hver måned til å dekke uforutsette utgifter og løpende vedlikehold.
5. Boligselgerforsikring (eierskifteforsikring) og boligkjøperforsikring.
Dersom vilkårene for å tegne slike forsikringer er oppfylt, kan kjøper og selger tegne forsikring gjennom megler. Boligselgerforsikring er selgers forsikring mot krav fra kjøper på grunnlag av skjulte feil og mangler, dvs. mangler som selger ikke kjente. Når du selger bolig, vil megleren din spørre deg om du vil tegne boligselgerforsikring. Boligkjøperforsikringen, derimot, dekker hjelp for kjøper til å vurdere og eventuelt fremsette klage etter kjøp av bolig. Forsikringen gir kjøper tilgang til juridisk bistand fra tidspunkt for signering av kjøpekontrakt frem til 5 år etter overtagelsen, samt juridisk rådgivning, advokathjelp og håndtering av saken gjennom rettsapparatet om nødvendig. Vi i PrivatMegleren anbefaler, med få unntak, kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette gjør du gjennom eiendomsmegleren når du kjøper bolig.

Selge eiendom gjennom PrivatMegleren

Skal du også selge egen eiendom? Les mer om salg gjennom PrivatMegleren

PrivatMegleren KJØP

Synes du det er krevende å orientere deg i eiendomsmarkedet? Har du vært på mange visninger? Har du tapt mange budrunder? La en megler med en objektiv tilnærming bistå deg med kjøp av eiendom.

PrivatMegleren Boligbytte

Sørg for å ha det bra på veien til noe bedre. PrivatMegleren Boligbytte tilbyr hjelp med lagring av interiør, pakking, flyttingen, utvask og strøm. I tillegg får alle kunder av PrivatMegleren tilbud om kostnadsfri flytteforsikring.

Snakk med Nordea om finansiering

Ring 232 06001, avtal et videomøte eller chat med oss på nordea.no - alle dager, hele døgnet. Du kan også søke om finansieringsbevis direkte på nordea.no/finansieringsbevis

Vedlegg til salgsoppgave