Jelstadveien 67 A og B

Åmot

Jelstadveien 67 A og B

EN IGJEN! Prosjekterte boliger i vertikaldelt tomannsbolig - garasje - 40 kvm takterrasse - Solrik hage - Flere tilvalg
Primærrom
121
Bruksareal
147
Eiendomstype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eiendomsmegler
Jørgen Braathen Becher
Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Daglig leder
Morten Liavaag

Kjøpesum og omkostninger

Pris
3 690 000,-
Eksempel basert på enhetsnummer A
Pris
3 690 000,-
Totalpris ekskl. omkostninger
3 690 000,-
37 500,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-)
200,-
Pantattest kjøper
585,-
Tingl.gebyr pantedokument
585,-
Tingl.gebyr skjøte
Omkostninger totalt
38 870,-
Totalpris inkl. omkostninger
3 728 870,-

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Plantegning

Informasjon om eiendommen

Presentasjon Jelstadveien 67 A og B
I landlige, barnevennlige omgivelser like utenfor Geithus skal det bygges en vertikaldelt tomannsbolig med to flotte enheter. Kanskje en av disse er ditt nye hjem? Boligene forventes ferdigstilt i andre kvartal 2022 og får stilren design, smakfull innredning og moderne løsninger. Det vil være mulighet for en rekke tilvalg, så her kan du være med å designe drømmeboligen.

Tomten foran boligene er flat og solrik med god plass for fine hageområder og flere uteplasser. Utsikten fra boligene er unik og lun der skog og mark er som nærmeste nabo. Markterrasser leveres som tilvalg, men hver bolig får en stor takterrasse på hele 40 kvm. Terrassen vil ligge over tilhørende garasje, og det vil også være gode parkeringsmuligheter på gårdsplassen.

Boligene får samme planløsning, bare speilvendt, og går over to etasjer. I første etasje blir det entré, hall, bod, bad, vaskerom og to soverom. Det leveres skyvedørsgarderobe både i entreen og på hovedsoverommet, og det kan leveres flere skap som tilvalg. Det vil også bygges en utvendig sportsbod i tilknytning til garasjen.

Boligenes andre etasje får wc-rom, hovedsoverom, stue og kjøkken. Stue og kjøkken vil ligge i en herlig, åpen løsning - et nydelig rom med store utsiktsvinduer og utgang til terrassen. Kjøkkenet kan leveres med eller uten innredning, og her får du flere muligheter til å påvirke stil og standard.

Ingen depositum eller forskudd!

Tilvalg
De fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen, og i disse boligene er det mange kvalitetsløsninger å velge mellom. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås kan det velges alternative gulv, farger, innredning, hvitevarer med mer. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Utbygger stiller med garantier i inntil fem år.
- Lavere dokumentavgift.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Tidsriktige materialer og høy bokomfort.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

HØYDEPUNKTER
- To moderne, prosjekterte boliger.
- I en vertikaldelt tomannsbolig.
- Forventet ferdig 2. kvartal 2022.
- Solrik, flat tomt i rolige omgivelser.
- Rikelig med boltreplass for familien.
- Stor, flott terrasse på hele 40 kvm.
- Tilliggende garasje med bod.
- Boligene innredes med høy kvalitet.
- Det blir mulighet for flere tilvalg.
- God planløsning over to etasjer.
- Nydelig stue/kjøkken i åpen løsning.
- Store utsiktsvinduer, dør til terrasse.
- Det kan velges stilren innredning.
- Bad, wc-rom og eget vaskerom.
- Tre soverom på 10, 12 og 15 kvm.
- Ett rom får skyvedørsgarderobe.
- Flere skap kan leveres som tilvalg.
- Innvendig bod og utvendig bod.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Varmepumper leveres som tilvalg.
- Pipe og peisovn leveres som standard.
Beliggenhet
Eiendommen har en barnevennlig og naturskjønn Beliggenhet utenfor Geithus i Modum kommune. Området har skole, barnehage, buss og butikk. Det er bademuligheter i elva, kun en rusletur fra boligen, og det er fotballbane på Rolighetsmoen. Geithus kan også skilte med vakkert turterreng både for barnefamilier og friluftsentusiaster.

Den som er glad i hoppsport kan også fryde seg over å bo kun 7 km fra Vikersund Hoppsenter med den verdensberømte skiflygingsbakken. Senteret har fine helårs treningsmuligheter og flott utsikt. Nærmeste alpinanlegg er Modum skisenter. Anlegget har to nedfarter, bigjump, rails og kafeteria. I tilknytning til skisenteret er det anlagt 9 hulls golfbane som er åpen under sommerhalvåret. Dessuten er det svømmehall på Furumo.

Om sommeren er Blaafarveværket og Koboltgruvene verdt et besøk. Tross sitt stedvis krevende terreng er anlegget tilpasset for alle brukergrupper og byr på flotte turmuligheter. Området har gamle fredede bygninger, museer, guidede gruveturer, idylliske Haugfossen og flere kulturstier. I sommerhalvåret arrangeres det også gratis søndagskonserter.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Prix Geithus, som ligger ca. 3 km unna og har post i butikk. Ellers er det kort vei til Kiwi, Rema 1000 og Spar på Vikersund. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Vikersund Nærsenter et variert utvalg. Hokksund, Hønefoss og Drammen ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil, med et rikt utvalg av servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon i form av buss, hvorav nærmeste holdeplass ligger 4-5 minutter unna. Nærmeste jernbanestasjon er på Vikersund. Med bil tar det ca. 8 min til Åmot, 8 min til Vikersund, 40 min til Hønefoss, 43 min til Drammen, 62 min til Sandvika og 75 min til Oslo S.

Det er ca. 2,5 km til Stalsberg barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Søndre Modum ungdomsskole. Rosthaug videregående skole ligger i Åmot, ca. 7 km unna. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bebyggelse

Bygninger
2 stk halvparter av hel vertikaldelt tomannsbolig.
Arealer og fordeling pr. etasje

1. etasje: Entré/hall, bod, bad, vaskerom og 2 soverom.
2. etasje: Wc-rom, soverom, stue og kjøkken.
Annet: Sportsbod i tilknytning til garasjen.
Standard
Entré
Begge boligene får samme planløsning, bare speilvendt, og inngangspartiene blir overbygd. En lun entré og romslig ønsker deg velkommen inn. Entreen og hallen får parkett- eller laminatgulv, og enstavs eikeparkett eller fliser kan velges som tilvalg. Det kan også leveres varmekabler og dimbare downlights som tilvalg.

Skyvedørsgarderobe med speilfronter er inkludert i leveransen, og hyller, sidevegger og innredning kan leveres som tilvalg. Fra entreen er det dør videre inn i hallen, og fra hallen er det direkte tilgang til innvendig bod. Boligen får hvite, glatte innerdører som standard, og det kan velges andre dører som tilvalg.

Stue og kjøkken
Boligen får stue og kjøkken i åpen løsning - et nydelig rom i andre etasje med utgang til en stor takterrasse. Rommet blir på 39 kvm og får store utsiktsvinduer som slipper inn rikelig med lys. I tillegg monteres det downlights i taket, og det leveres med dimbare downlights. På gulvet legges det parkett eller laminat. Enstavs eikeparkett. Pipe og peis leveres som standard, det vil også leveres en ovn, man kan oppgradere ovnen mot tillegg i prisen dersom det er ønskelig.

Hvis du velger å få montert kjøkken inkluderes det innredning fra Ikea med hvite, glatte fronter og benkeplate i enten eik eller laminat. Skapene får softclose, og det monteres komfyrvakt over kokesonen. Som tilvalg kan du blant annet få benkeplate i kompositt, granitt eller marmor, samt vitrineskap, belysning og/eller frittstående kjøkkenøy. Kjøkkenet leveres med standard hvitevarer, mikro,oppvaskmaskin,own,platetopp. Alt blir integrert. Det er mulig å oppgradere hvitevarer og levere kjøleskap mot tillegg i prisen.

Bad/vaskerom
Boligene får både bad, wc-rom og vaskerom. Wc-rommet vil ligge i andre etasje, i tilknytning til stuen og hovedsoverommet. Det legges parkett eller laminat på gulvet, veggene males og det monteres toalett og servantinnredning. 

Vaskerommet blir i første etasje og får fliser på gulvet, våtromsmaling på veggene og lun gulvvarme. Det monteres utslagsvask, 200 liters varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Badet vil også være i første etasje og får fliser på gulvet, fliser på veggene, gulvvarme, downlights (LED) og veggmontert toalett. Det kan leveres andre typer fliser og dimbare downlights som tilvalg. Det leveres heldekkende, dobbel servant med underskuffer, og over servanten leveres det speil med belysning. I tillegg får badet et romslig dusjhjørne med regnfallsdusj, hånddusj og glassvegg. Dusjkabinett, vegg av glassbyggerstein og andre typer servantinnredning kan velges som tilvalg.

Soverom og garderobe
Boligene får tre store, luftige soverom - to i første etasje og ett i andre etasje. Rommene blir på 10, 12 og 15 kvm og får parkett eller laminat på gulvet. Det kan leveres enstavs eikeparkett og varmekabler som tilvalg. Veggene sparkles og males. Hovedsoverommet får skyvedørsgarderobe med speilfront, og det kan leveres enkle garderobeskap i de andre rommene som tilvalg.
Oppvarming - Teknisk
Boligene vil få panelovner som elektrisk oppvarming, badet vil ha varmekabler. Varmepumpe (luft-til-luft) eller vannbåren varme (luft-til-vann) kan leveres som tilvalg, det samme gjelder gulvvarme. I tillegg monteres det balansert ventilasjon av typen Flexit eller tilsvarende. Elanlegget monteres etter NEK 400 og får selvfølgelig automatsikringer. Boligen kan leveres som Smarthus med app for styring av lys, varme, markiser, værstasjon med mer. Dette er tilvalg. Pipe og peis leveres som standard. Sentralstøvsuger kan også leveres som tilvalg.
Parkering / Garasje
Hver bolig får tilhørende enkelgarasje, og det blir også god plass for biler på tomten. Garasjen bygges i samme stil som boligen, og elektrisk port, lys, stikk med mer kan leveres som tilvalg. I tilknytning til garasjen bygges det utvendig sportsbod.
Uteområde
Eiendommen er flat med gode sol- og lysforhold. Her kan du skape et nydelig hageområde med rikelig med boltreplass for de minste. Foran boligen bygges det garasje, og her vil det også være en romslig gårdsplass. Det kan leveres varmekabler i garasjen og utenfor inngangspartiet som tilvalg.

Eiendommen har flere muligheter for fine uteplasser, og markterrasser kan leveres som tilvalg. Fra stuen i andre etasje blir det utgang til en stor, solrik takterrasse (over garasjen) på hele 40 kvm. Her blir det god plass for utemøbler, grill med mer - et perfekt sted å samle familie og venner på fine dager. Terrassen får trykkimpregnert gulv og rekkverk, og det kan leveres rekkverk etter eget design som tilvalg.
Tinglyste rettigheter og forpliktelser
Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.
Servitutter / rettigheter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Dagboknr.: 869501
Bestemmelse om veg  
11.06.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:3047 Gnr:60 Bnr:160  

Dagboknr.: 1673225
Bestemmelse om kloakkledning  
11.12.2018 21:00 
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Gjelder denne registerenheten med flere

Andre rettigheter:

Dagboknr.: 1021071
Best. om vann/kloakkledn.  
04.11.2016 
rettighetshaver:Knr:3047 Gnr:60 Bnr:159  
rettighetshaver:Knr:3047 Gnr:60 Bnr:160  
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Rettigheter på 3047-60/129
Rettigheter i eiendomsrett
Dagboknr.: 124079
Bestemmelse om veg  
01.02.2021 21:00
rettighetshaver:Knr:3047 Gnr:60 Bnr:159

Interessert i eiendommen?

Når du er på boligjakt trenger du kanskje også å avklare verdien på boligen du har i dag?

Eiendom

Offentlige forhold

Vei / Vann / Avløp
Eiendommen er koblet til privat avløpsanlegg og privat brønnevann. Påkoblingsavgift av vann/avløp samt strøm er kostnader som dekkes av selger.
Ferdigattest eller midl. brukstillatelse
Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes og kjøper ikke overtar. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger en tid etter overtakelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av utomhusareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen.
Verdi ved skattefastsetting
Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.
Reguleringsforhold
Kommuneplaner
Id: 2012705.
Navn: Kommuneplan 2011-2020.
Plantype: Kommuneplanens arealdel.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 07.05.2012.
Bestemmelser: - https://kart3.nois.no/modum/Content/plandialog/GetGIplanregisterFil.aspx?systemid=FAB44AA8033F4A6C92E5C28E99C0B077&k=3047&arkivnavn=WINMAP.
Delarealer:
Delareal 1 493 m.
Arealbruk Spredt boligbebyggelse,Nåværende.

Bestemelsene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Økonomi

Faste, løpende kostnader
Det er opp til kjøper av boligene om de ønsker å etablere et sameie og ha tilknyttende felleskostnader i forbindelse med felles bygningsforsikring, vedlikehold av fellesområdet etc.

Det vil i tillegg påløpe kostnader til:
TV/internett ca. kr. 500,- pr. mnd. pr. boenhet.
Det må påberegnes kostnader til bygningsforsikring, strøm og innboforsikring.

Kommunale avgifter:
Det vil installeres vannmåler i hver bolig og kostnad avhenger av forbruk og fastledd. Dette vil komme i tillegg.
Endelige kommunale avgifter er ikke fastsatt da de beror på forbruk og type abonnement.

Modum kommune praktiserer ikke eiendomsskatt.
Oppgjør
Fult oppgjør før overtagelse.
Finansiering
Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.
Totale kostnader
Dokumentavgift til staten, 2,5 % av boligens andel av tomteverdi ved tinglysningstidspunkt, se prisliste.
Gebyr for tinglysning av skjøte kr. 585,-.
Tinglysningsgebyr for pantobligasjon kr. 585,-.
Pantattest kr. 199,50,-

Ingen depositum eller forskudd.

Diverse

Adgang til utleie (boligformål)
Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.
Konsesjon / Odel
Det er ingen konsesjon eller odel.
Sikkerhetsstillelse
Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.
Beskrivelse av sameiet
Eiendommene har adresse Jelstadveien 67 A og B. Eiendommen skal før overtagelse seksjoneres, og hver enhet får tildelt eget snr. Endelig fastsettelse av seksjonering, herunder organisering av uteareal er ikke avklart med kommunen, og selger står fritt til å avgjøre om utearealer skal oppmåles og legges som tilleggsareal til hver seksjon, eller om det skal vedtektsfestes med utomhusplan midlertidige eksklusive bruksretter til hver seksjon.

Det foreligger ingen utkast til vedtekter pt.

Det blir opp til kjøperne om de ønsker å etablere et sameie, og ha felleskostnader til fellesområdet.

Øvrige kjøpsforhold

Planlagt overtagelse
Estimert ferdigstillelse er ca. 2..kvartal 2022.
Solgt ihht bustadoppføringsloven
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.
Garantier
Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.
Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.
Budgiving
Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.
Drammen
Ansvarlig megler

Morten Liavaag

Eiendomsmegler / Daglig leder

Kontorinformasjon

Juridisk navn Liavaag Eiendom ASOrganisasjonsnummer 993479470Besøksadressse Besøksadresse Nedre Storgate 19
Postadresse Nedre Torggate 20
Tlf 40 00 23 28Kontorets hjemmeside

Gode råd til deg som er på boligjakt

1. Før boligjakten starter
Før boligjakten starter, bør du ha gjort deg opp en formening om hvor du vil bo, hvor lagt du kan strekke deg økonomisk og hvilke krav eller ønsker du har til boligen. Hold fast ved dine vurderinger, også om budrunden blir hektisk. Ikke alle av oss får alle ønsker oppfylt når vi handler bolig. Du bør derfor prioritere ønskene; Er terrasse viktigere enn garasjeplass? Er peis viktigere enn et ekstra baderom?
2. Møt forberedt på visning
Innhent salgsoppgave og boligsalgsrapport på forhånd, og les nøye gjennom denne informasjonen før visningen. Notèr gjerne ned spørsmål du ønsker å stille megler og selger, slik at spørsmålene dine ikke går i glemmeboken. Er det utstedt ferdigattest på boligen? Er alle P-rom godkjent for varig opphold? Vent med å legge inn bud til du har fått svar på spørsmålene.
3. Gjør deg kjent i området der eiendommen ligger
Gjør deg kjent i området der eiendommen ligger, slik at du finner ut om det er langt til skole, barnehave, offentlig kommunikasjon, matbutikk mm. Sett deg videre godt inn i eventuelle vedtekter og husordensregler som gjelder for den boligen du kanskje skal kjøpe. Er det tillatt å leie ut? Er det lov å flytte inn med kjæledyr?
4. Finansiering
Finn ut hvor grensen går for hva du kan finansiere, og sett en klar grense for hvor høyt du kan by. Ikke legg inn bud uten at du er sikker på at du har finansieringen i orden! Husk at du, ved siden av å betjene lån og eventuelle fellesutgifter, også har løpende utgifter til forsikring, mat, klær, oppvarming, barnehave, reiseutgifter m.v. Du bør også avsette et beløp hver måned til å dekke uforutsette utgifter og løpende vedlikehold.
5. Boligselgerforsikring (eierskifteforsikring) og boligkjøperforsikring.
Dersom vilkårene for å tegne slike forsikringer er oppfylt, kan kjøper og selger tegne forsikring gjennom megler. Boligselgerforsikring er selgers forsikring mot krav fra kjøper på grunnlag av skjulte feil og mangler, dvs. mangler som selger ikke kjente. Når du selger bolig, vil megleren din spørre deg om du vil tegne boligselgerforsikring. Boligkjøperforsikringen, derimot, dekker hjelp for kjøper til å vurdere og eventuelt fremsette klage etter kjøp av bolig. Forsikringen gir kjøper tilgang til juridisk bistand fra tidspunkt for signering av kjøpekontrakt frem til 5 år etter overtagelsen, samt juridisk rådgivning, advokathjelp og håndtering av saken gjennom rettsapparatet om nødvendig. Vi i PrivatMegleren anbefaler, med få unntak, kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette gjør du gjennom eiendomsmegleren når du kjøper bolig.

Selge eiendom gjennom PrivatMegleren

Skal du også selge egen eiendom? Les mer om salg gjennom PrivatMegleren

PrivatMegleren KJØP

Synes du det er krevende å orientere deg i eiendomsmarkedet? Har du vært på mange visninger? Har du tapt mange budrunder? La en megler med en objektiv tilnærming bistå deg med kjøp av eiendom.

PrivatMegleren Boligbytte

Sørg for å ha det bra på veien til noe bedre. PrivatMegleren Boligbytte tilbyr hjelp med lagring av interiør, pakking, flyttingen, utvask og strøm. I tillegg får alle kunder av PrivatMegleren tilbud om kostnadsfri flytteforsikring.

Snakk med Nordea om finansiering

Ring 232 06001, avtal et videomøte eller chat med oss på nordea.no - alle dager, hele døgnet. Du kan også søke om finansieringsbevis direkte på nordea.no/finansieringsbevis

Vedlegg til salgsoppgave